Delete Waxing Alkmaar @ Cosmo

Delete Waxing Alkmaar @ Cosmo is een Ontharingsservice gelegen aan Langestraat 85a in Alkmaar.

Meer informatie over Delete Waxing Alkmaar @ Cosmo in Alkmaar

Delete is de Nr.1 waxspecialist van Nederland en staat bekend om de ultieme Brazilian wax. Het is een wax salon die zich volledig richt op waxen en uniek is in hun soort. Ze hebben verschillende vestigingen in Nederland en hebben ruim 800.000 tevreden klanten. De Wax Angels van Delete zijn getraind en ervaren in het waxen en zorgen ervoor dat je je comfortabel voelt tijdens de behandeling. Ze werken met een speciale Delete-wax methode die snel, makkelijk en vrijwel pijnloos is. Deze wax hecht alleen aan het haar en niet aan de huid. Als klant kan je online een afspraak maken en de reviews van andere klanten bekijken.

Wil je weten wat Delete Waxing Alkmaar @ Cosmo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Delete Waxing Alkmaar @ Cosmo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Delete Waxing Alkmaar @ Cosmo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Delete Waxing Alkmaar @ Cosmo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Delete Waxing Alkmaar @ Cosmo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Delete Waxing Alkmaar @ Cosmo

Bezoekers bekeken ook