Dianta's Hairdesign

Dianta's Hairdesign is een Kapper gelegen aan Breedstraat 45 in Alkmaar.

Meer informatie over Dianta's Hairdesign in Alkmaar

Dianta's Hairdesign is een kapperszaak in Alkmaar, gerund door Dianta Kuiper. Na het behalen van haar diploma's en certificaten heeft ze haar eigen kapperszaak geopend in september 2018. Bij Dianta's Hairdesign staat de klant centraal en wordt er veel aandacht besteed aan unieke kapsels in een ontspannen sfeer. De kapperszaak maakt gebruik van organic producten van het merk OWAY om ervoor te zorgen dat de wensen van de klanten geen negatieve impact hebben op de natuur. Voor het maken van een afspraak kan er contact opgenomen worden via telefoon of e-mail. De openingstijden van de kapperszaak zijn op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Wil je weten wat Dianta's Hairdesign verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dianta's Hairdesign of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dianta's Hairdesign? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dianta's Hairdesign het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Dianta's Hairdesign reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dianta’s Hairdesign

Bezoekers bekeken ook