Diba hair and beauty

Diba hair and beauty is een Kapper gelegen aan Ridderstraat 19 in Alkmaar.

Meer informatie over Diba hair and beauty in Alkmaar

Diba Hair & Beauty is een hair & beauty salon met 20 jaar ervaring in permanente make-up, haar en beauty. Ze bieden professionele behandelingen met de beste pigmenten. Ze verzorgen gezichtsbehandelingen die de huid voeden en verzorgen, voor zowel vrouwen als mannen. Diba Hair & Beauty is gevestigd in het centrum van Alkmaar en biedt diverse behandelingen, zoals gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen en permanente make-up. Ze hebben ook gespecialiseerde behandelingen voor wenkbrauwen en wimpers, evenals haarbehandelingen. Diba Hair & Beauty heeft tevreden klanten en biedt permanente make-up behandelingen, waaronder eyeliner en wenkbrauwen. Ze hebben ook een aparte ruimte om te genieten van de behandelingen en zijn actief op social media.

Wil je weten wat Diba hair and beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Diba hair and beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Diba hair and beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Diba hair and beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Diba hair and beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Diba hair and beauty

Bezoekers bekeken ook