DigiBeet en Katten Café

DigiBeet en Katten Café is een Bar gelegen aan Ritsevoort 20 in Alkmaar.

Meer informatie over DigiBeet en Katten Café in Alkmaar

In het kattencafé in Alkmaar wonen 10 voormalige Griekse zwerfkatten die nu een nieuw huis hebben gekregen. Bezoekers kunnen hier genieten van een kopje koffie of lunch en tegelijkertijd spelen en knuffelen met de katten. Boven het café hebben de katten een privéverblijf waar ze zich kunnen terugtrekken. Daarnaast biedt het café ook hulp en advies aan mensen die moeite hebben met het gebruik van hun computer, tablet of mobiele telefoon. Het café werkt samen met Stichting De Waerden en biedt dagbesteding aan werknemers die verschillende taken uitvoeren, zoals het verzorgen van de katten en het werken in de keuken. De openingstijden en contactgegevens van het café zijn ook vermeld.

Wil je weten wat DigiBeet en Katten Café verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DigiBeet en Katten Café of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DigiBeet en Katten Café? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DigiBeet en Katten Café het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar DigiBeet en Katten Café reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DigiBeet en Katten Café

Bezoekers bekeken ook