Doopsgezinde gemeente Alkmaar

Doopsgezinde gemeente Alkmaar is een Doopsgezinde kerk gelegen aan Koningsweg 12 in Alkmaar.

Meer informatie over Doopsgezinde gemeente Alkmaar in Alkmaar

De Doopsgezinde Gemeente Alkmaar is een open en onafhankelijke, christelijke geloofsgemeenschap waar iedereen welkom is. Ze halen hun inspiratie uit verhalen uit de Bijbel en hebben diverse activiteiten. Elke zondag is er een kerkdienst die zowel live via kerkdienstgemist.nl te beluisteren is als achteraf terug te luisteren is. Daarnaast zijn sommige kerkdiensten ook te bekijken via hun eigen Youtubekanaal. Voor meer informatie en activiteiten kun je terecht op hun website.

Wil je weten wat Doopsgezinde gemeente Alkmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Doopsgezinde gemeente Alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Doopsgezinde gemeente Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Doopsgezinde gemeente Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Doopsgezinde gemeente Alkmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Doopsgezinde gemeente Alkmaar

Bezoekers bekeken ook