Door de lens van Sam

Door de lens van Sam is een Fotograaf gelegen aan Van Harenlaan 30 in Alkmaar.

Meer informatie over Door de lens van Sam in Alkmaar

Sam is een fotograaf in Alkmaar en omstreken met een unieke eigen stijl. Ze heeft veel kennis en ervaring als foto- en videograaf, editor en stylist. Haar werk kenmerkt zich door warme kleuren, diepe schaduwtinten en een subtiel rauw randje. Sam biedt verschillende fotoshoots aan, waaronder zwangerschapsfotografie, newborn shoots, gezinsfoto's, portretfotografie, koppelfoto's, fotoshoots speciaal voor vrouwen en bedrijfsfotografie. Ze vindt het belangrijk om een herinnering vast te leggen die voor altijd meegaat. Sam is vriendelijk, open en denkt goed mee met de wensen van haar klanten. Ze is ook goed met kinderen en zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt tijdens de fotoshoot. De foto's worden snel geleverd en zijn van goede kwaliteit.

Wil je weten wat Door de lens van Sam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Door de lens van Sam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Door de lens van Sam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Door de lens van Sam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Door de lens van Sam reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Door de lens van Sam

Bezoekers bekeken ook