Dorpskerk Grootschermer

Dorpskerk Grootschermer is een Stichting gelegen aan Zuideinde 5 in Grootschermer.

Meer informatie over Dorpskerk Grootschermer in Grootschermer

De Dorpskerk Grootschermer is een belangrijk cultureel centrum in Grootschermer. De kerk organiseert verschillende evenementen, zoals concerten, muzikale fietstochten en exposities. In september 2023 wordt er vanwege renovatiewerkzaamheden uitgeweken naar de Noordeinder Vermaning in Noordeinde. Op vrijdag 28 juli 2023 vindt er een muzikale herdenking plaats van het Beleg van Alkmaar. Op maandag 29 mei 2023 wordt er een muzikale fietstocht georganiseerd door de kerken van Schermerhorn, Stompetoren, Grootschermer en Noordeinde. Er zijn ook verschillende exposities te bezichtigen, zoals die van Wim Dasselaar en Marjolijn Janzen in augustus 2023, Jeanne Lienos en Ruud Groenewegen in juli 2023, en Emmy Buys en Ruud Jacobs in juni 2023. De kerk is geopend tijdens de exposities op zaterdag en zondag in de maanden juni, juli en augustus.

Wil je weten wat Dorpskerk Grootschermer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dorpskerk Grootschermer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dorpskerk Grootschermer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dorpskerk Grootschermer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Dorpskerk Grootschermer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dorpskerk Grootschermer

Bezoekers bekeken ook