DYD beautysalon

DYD beautysalon is een Schoonheidssalon gelegen aan Saskerstraat 216 in Alkmaar.

Meer informatie over DYD beautysalon in Alkmaar

DYD beautysalon is een betaalbare salon waar persoonlijke aandacht en een warm welkom centraal staan. De eigenaar, Dyantha Janssen, heeft ruim 10 jaar in de kinderopvang gewerkt voordat ze besloot om de opleiding tot schoonheidsspecialiste te volgen. Na het behalen van haar diploma heeft ze ervoor gekozen om haar vaste baan op te zeggen en haar eigen salon te openen. Ze blijft zichzelf ontwikkelen door middel van trainingen en cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends. De salon is alleen geopend op afspraak.

Wil je weten wat DYD beautysalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DYD beautysalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DYD beautysalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DYD beautysalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar DYD beautysalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DYD beautysalon

Bezoekers bekeken ook