Dynamic Fit - Sportschool Alkmaar

Dynamic Fit - Sportschool Alkmaar is een Sportschool gelegen aan Kees Boekestraat 2 in Alkmaar.

Meer informatie over Dynamic Fit - Sportschool Alkmaar in Alkmaar

Dynamic Fit is een van de grootste sportscholen in Noord-Holland met een persoonlijk karakter. Ze bieden een all-in concept waarin je na een workout kan ontspannen in de sauna en het zwembad. Of je nu kiest voor een groepsles zoals kickboksen of zelfstandig wilt fitnessen, Dynamic Fit biedt professionele begeleiding om het maximale uit je training te halen. De sportschool heeft een goede sfeer en medewerkers en medesporters voelen aan als een familie. Daarnaast is er een groot aanbod aan groepslessen en faciliteiten zoals een fitnessruimte, zwembad en sauna. Dynamic Fit wordt beschouwd als de beste sportschool in Alkmaar en omstreken, met een gemoedelijke sfeer, behulpzame medewerkers en een uitgebreid lesaanbod voor ieder niveau.

Wil je weten wat Dynamic Fit - Sportschool Alkmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dynamic Fit - Sportschool Alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dynamic Fit - Sportschool Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dynamic Fit - Sportschool Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Dynamic Fit - Sportschool Alkmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dynamic Fit – Sportschool Alkmaar

Bezoekers bekeken ook