ECHT Alkmaar

ECHT Alkmaar is een Restaurant gelegen aan Marktstraat 4 in Alkmaar.

Meer informatie over ECHT Alkmaar in Alkmaar

Echt is een horecazaak die in 2010 is opgericht met als doel om echt eten normaal en bereikbaar te maken. Ze geloven in het serveren van puur eten zonder kunstmatige ingrediënten en werken het liefst met biologische en lokale producten. Reserveren is niet mogelijk, dus je kunt gewoon langskomen of take away bestellen. Het menu is zorgvuldig samengesteld met verrassende en smaakvolle gerechten, soms gezond en soms suikervrij. Als er eten overblijft, bedenken ze iets buiten de kaart om of eten ze het zelf op. Op social media kun je meer informatie vinden over Echt.

Wil je weten wat ECHT Alkmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ECHT Alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ECHT Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ECHT Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar ECHT Alkmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ECHT Alkmaar

Bezoekers bekeken ook