Ekoplaza Alkmaar

Ekoplaza Alkmaar is een Natuurvoedingswinkel gelegen aan Hofplein 3 in Alkmaar.

Meer informatie over Ekoplaza Alkmaar in Alkmaar

De tekst gaat over de aanbiedingen en acties bij Ekoplaza, een biologische supermarkt. Er worden verschillende producten genoemd, zoals verse mosselen, pruimen, hazelnoten en vegan mozzarella, die allemaal in de aanbieding zijn. Daarnaast wordt er gesproken over het sparen voor een gratis zomerpakket en het worden van een Ekovriend, waarbij je kunt sparen voor jezelf, een goed doel of leuke extra's. Verder wordt er aandacht besteed aan nieuwe producten, zoals Color Loops en Natural Crunch Chips Lime & Ginger. Ook wordt er kort ingegaan op zorgboerderij De Pruimenpot, waar biologische pruimen worden geteeld door mensen die extra zorg nodig hebben. Ten slotte worden de vijf keuzes van Ekoplaza genoemd, namelijk schone aarde, authentieke smaak, groeiende natuur, respectvol handelen en korte keten.

Wil je weten wat Ekoplaza Alkmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ekoplaza Alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ekoplaza Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ekoplaza Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Ekoplaza Alkmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ekoplaza Alkmaar

Bezoekers bekeken ook