El Kombi Sup Alkmaar - Opstap Ringersplein

El Kombi Sup Alkmaar - Opstap Ringersplein is een Sportclub gelegen aan De Kade Noorderkade, Ringersplein in Alkmaar.

Meer informatie over El Kombi Sup Alkmaar - Opstap Ringersplein in Alkmaar

El Kombi is sinds 2016 de nummer 1 sup club in Alkmaar. Ze bieden boardverhuur, suplessen, sup tours, clean ups en zorgen voor positieve vibes. Ze gebruiken A-kwaliteit boards en nemen je mee naar de leukste plekjes in de stad en regio. El Kombi is ook pionier op het gebied van clean ups, waarbij ze al het zwerfafval uit het water halen. Deelname aan deze clean ups is gratis en goed voor de wereld en je karma. Ze zijn ook gericht op zero waste en halen eruit wat erin ligt. El Kombi is opgericht door Nanda van den Ham en je kunt hen volgen op social media.

Wil je weten wat El Kombi Sup Alkmaar - Opstap Ringersplein verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van El Kombi Sup Alkmaar - Opstap Ringersplein of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij El Kombi Sup Alkmaar - Opstap Ringersplein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je El Kombi Sup Alkmaar - Opstap Ringersplein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar El Kombi Sup Alkmaar - Opstap Ringersplein reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. El Kombi Sup Alkmaar – Opstap Ringersplein

Bezoekers bekeken ook