Evangelie Gemeente Holland te Alkmaar

Evangelie Gemeente Holland te Alkmaar is een Evangelische kerk gelegen aan Schelfhoutlaan 4 in Alkmaar.

Meer informatie over Evangelie Gemeente Holland te Alkmaar in Alkmaar

De Evangelie Gemeente Holland in Alkmaar houdt elke zondag een eredienst met zang, aanbidding en een prediking. Na de dienst is er de gelegenheid om na te praten en koffie of thee te drinken. Een keer per maand wordt het avondmaal gezamenlijk gevierd. De dienst begint om 10:00 uur en vindt plaats in De Alkenhorst, Schelfhoutlaan 4, 1816 LG Alkmaar. Op dinsdag vindt er een Bijbelstudie plaats waarbij verschillende onderwerpen worden behandeld. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen voor de locatie en zijn van harte welkom om deel te nemen. Voor vragen of meer informatie kan er contact worden opgenomen met Hans Vogelpoel via 06-40751250 of alkmaar@egholland.nl.

Wil je weten wat Evangelie Gemeente Holland te Alkmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Evangelie Gemeente Holland te Alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Evangelie Gemeente Holland te Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Evangelie Gemeente Holland te Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Evangelie Gemeente Holland te Alkmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Evangelie Gemeente Holland te Alkmaar

Bezoekers bekeken ook