Evangelische Kerk De Vriendschap

Evangelische Kerk De Vriendschap is een Evangelische kerk gelegen aan Arubastraat 2 in Alkmaar.

Meer informatie over Evangelische Kerk De Vriendschap in Alkmaar

Evangelische Kerk Alkmaar, 'De Vriendschap' is een christelijke gemeente in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en omstreken. Ze streven ernaar om God beter te leren kennen en Hem bekend te maken aan anderen. De kerk gelooft dat Jezus ons het volle leven kan geven en dat Hij ons wil bevrijden van zorgen en angst. Ze merken dat mensen in de gemeente steeds meer van het leven van Jezus gaan ervaren. Er worden verschillende activiteiten aangeboden, zoals een evangelisatieactie waarbij een jongerenteam uit Philadelphia gesprekken over Jezus voert op straat. Daarnaast is er een bijbel leesrooster voor de 40 dagen tijd en wordt er een Open Doors-dag georganiseerd. Iedereen is welkom om eens binnen te lopen bij de kerk en bij vragen of opmerkingen kan er contact worden opgenomen via e-mail. De zondagsdienst begint om 10:00 uur in Gebouw Mare Nostrum in Alkmaar.

Wil je weten wat Evangelische Kerk De Vriendschap verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Evangelische Kerk De Vriendschap of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Evangelische Kerk De Vriendschap? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Evangelische Kerk De Vriendschap het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Evangelische Kerk De Vriendschap reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Evangelische Kerk De Vriendschap

Bezoekers bekeken ook