EVYS Concept Store

EVYS Concept Store is een Kapper gelegen aan Huigbrouwerstraat 11 in Alkmaar.

Meer informatie over EVYS Concept Store in Alkmaar

EVYS Conceptstore is een beautyconceptstore gevestigd in een oud pand in het centrum van Alkmaar. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals kleuringen, krullen, balayages, wenkbrauwen en nagels. Naast het uiterlijk, hecht EVYS ook belang aan hoe je je van binnen voelt. De salon heeft een fijne sfeer en het team bestaat uit professionele en deskundige specialisten. Klanten zijn zeer tevreden en prijzen de kennis en het advies van het personeel. De openingstijden van de salon zijn van dinsdag tot en met zaterdag, met op maandag op afspraak. Het contactgegevens van EVYS Conceptstore zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat EVYS Concept Store verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van EVYS Concept Store of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij EVYS Concept Store? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je EVYS Concept Store het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar EVYS Concept Store reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. EVYS Concept Store

Bezoekers bekeken ook