Exclusief.net B.V.

Exclusief.net B.V. is een IT-consultancy gelegen aan Scheldestraat 69 in Alkmaar.

Meer informatie over Exclusief.net B.V. in Alkmaar

Exclusief.net is een ICT-bedrijf dat verschillende diensten aanbiedt. Ze leveren kwalitatief hoogwaardige verbindingen, ontwerpen netwerkstructuren, integreren VoIP en mobiele oplossingen, bieden veilige e-mailoplossingen, leveren flexibele werkplekken en bieden virtual server hosting. Daarnaast bieden ze ook netwerkbeveiliging en data beveiliging en herstel. Het bedrijf is een kleine organisatie met korte lijnen en staat klaar om snel en passend ICT-problemen op te lossen. Ze registreren meldingen en bieden verbindingen met een hoge beschikbaarheid. De tarieven zijn gebaseerd op een strippenkaart en de medewerkers houden hun kennis up-to-date door trainingen te volgen bij partners. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Exclusief.net.

Wil je weten wat Exclusief.net B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Exclusief.net B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Exclusief.net B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Exclusief.net B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Exclusief.net B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Exclusief.net B.V.

Bezoekers bekeken ook