Family Paardenmarkt

Family Paardenmarkt is een Restaurant gelegen aan Paardenmarkt 5 in Alkmaar.

Meer informatie over Family Paardenmarkt in Alkmaar

Family is een eetgelegenheid waar je terecht kunt voor verschillende maaltijden gedurende de dag, zoals koffie, lunch, borrel en diner. Ze hebben ook speciale acties, zoals de Familydeal en de Zomerspecials Family. Daarnaast is er ook een kindermenu beschikbaar en kunnen kinderfeestjes georganiseerd worden. Het assortiment van Family bestaat uit frites, ijs en shakes, snacks, broodjes, maaltijden en favoriete burgers. Ze zijn ook op zoek naar personeel en je kunt solliciteren via de website. Verder zijn er ook nieuwtjes te vinden op de website, zoals de opening van een nieuwe Family vestiging in Terneuzen en de introductie van de Crispy chicken tenders.

Wil je weten wat Family Paardenmarkt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Family Paardenmarkt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Family Paardenmarkt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Family Paardenmarkt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Family Paardenmarkt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Family Paardenmarkt

Bezoekers bekeken ook