Fashion Nailstudio

Fashion Nailstudio is een Nagelstudio gelegen aan Gedempte Nieuwesloot 47 in Alkmaar.

Meer informatie over Fashion Nailstudio in Alkmaar

Fashion Nails Alkmaar is een professionele nagelstudio gevestigd in Alkmaar. Ze bieden verschillende nagelbehandelingen, waaronder kunstnagels, gellak en manicures. Daarnaast kun je bij hen ook terecht voor een ontspannende spa-pedicure. De eigenaresse, Huong Nguyen, is al twaalf jaar bezig met het verwezenlijken van haar droom om haar eigen nagelstudio te hebben. Ze neemt uitgebreid de tijd voor haar klanten zodat ze tevreden de deur uit gaan. Je kunt Fashion Nails Alkmaar vinden op Gedempte Nieuwesloot 47 in Alkmaar.

Wil je weten wat Fashion Nailstudio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fashion Nailstudio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fashion Nailstudio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fashion Nailstudio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Fashion Nailstudio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fashion Nailstudio

Bezoekers bekeken ook