FEBO Alkmaar - Drive

FEBO Alkmaar - Drive is een Snackbar gelegen aan Olympiaweg 38 in Alkmaar.

Meer informatie over FEBO Alkmaar - Drive in Alkmaar

FEBO is een bekend familiebedrijf dat al meer dan 80 jaar bestaat en geliefd is bij liefhebbers van snacks en frituur. Ze bieden een unieke dagverse productie en hebben een assortiment dat bestaat uit onder andere kroketten, burgers, frites en milkshakes. De producten worden nog altijd volgens het authentieke recept van Opa de Borst bereid en hebben dezelfde kwaliteit als vroeger. FEBO maakt dagelijks een ambachtelijke bouillon van verse groenten en maakt hiermee de beroemde FEBO kroketten. Daarnaast hebben ze ook een vegetarische kipburger geïntroduceerd in hun assortiment. FEBO is ook bezig met het behouden van hun vestigingen in Amstelveen en volgt de nieuwe wetgeving die per 1 juli ingaat. Voor meer informatie kun je terecht op hun contactpagina en social media.

Wil je weten wat FEBO Alkmaar - Drive verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FEBO Alkmaar - Drive of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FEBO Alkmaar - Drive? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FEBO Alkmaar - Drive het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar FEBO Alkmaar - Drive reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FEBO Alkmaar – Drive

Bezoekers bekeken ook