FEBO Alkmaar - Koelmalaan

FEBO Alkmaar - Koelmalaan is een Snackbar gelegen aan Koelmalaan 314 in Alkmaar.

Meer informatie over FEBO Alkmaar - Koelmalaan in Alkmaar

FEBO is een bekend familiebedrijf dat al meer dan 80 jaar bestaat en geliefd is bij snackliefhebbers. Ze bieden een uniek assortiment van dagverse producten, waaronder kroketten, burgers, frites, milkshakes en snacks. Het bedrijf maakt gebruik van authentieke recepten en zorgt ervoor dat de kwaliteit altijd hoog blijft. FEBO is tevens op zoek naar ondernemende mensen die geïnteresseerd zijn in het starten van hun eigen FEBO-avontuur. Ze bieden ondersteuning en merkkracht aan nieuwe ondernemers. Daarnaast staat FEBO bekend om hun ambachtelijke bereiding van kroketten, waarbij dagelijks verse bouillon en kwaliteitsvlees gebruikt worden. Tot slot hebben ze recentelijk de Vega Kipburger aan hun assortiment toegevoegd.

Wil je weten wat FEBO Alkmaar - Koelmalaan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FEBO Alkmaar - Koelmalaan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FEBO Alkmaar - Koelmalaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FEBO Alkmaar - Koelmalaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar FEBO Alkmaar - Koelmalaan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FEBO Alkmaar – Koelmalaan

Bezoekers bekeken ook