Femtastic Looks

Femtastic Looks is een Kapper gelegen aan Herenweg 173 in Alkmaar.

Meer informatie over Femtastic Looks in Alkmaar

In deze tekst wordt het verhaal verteld van Femke, die al meer dan 10 jaar als kapster werkt. Ze heeft de cursus 'Goldwell Master Colorist' gevolgd en is gespecialiseerd in het kleuren van haar. Ze volgt regelmatig andere kapperstrainingen om op de hoogte te blijven van de laatste technieken en trends. Het belangrijkste voor haar is dat haar klanten zich prettig voelen en met de perfecte look de salon verlaten. Ze geeft persoonlijk advies en een persoonlijke benadering staat bij haar altijd voorop. Er wordt een positieve recensie van een klant genoemd, die erg tevreden is over Femke. De openingstijden van de salon worden vermeld, evenals het adres en het telefoonnummer. Er wordt ook vermeld dat er contact kan worden opgenomen via Instagram.

Wil je weten wat Femtastic Looks verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Femtastic Looks of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Femtastic Looks? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Femtastic Looks het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Femtastic Looks reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Femtastic Looks

Bezoekers bekeken ook