Figaro Kappers

Figaro Kappers is een Kapper gelegen aan Geesterweg 16 in Alkmaar.

Meer informatie over Figaro Kappers in Alkmaar

Figaro Kappers is een kapsalon in Alkmaar die al sinds 1930 bestaat. Het begon als een barbershop, maar is uitgegroeid tot een kapsalon voor het hele gezin. Zowel heren als dames en kinderen zijn welkom. De salon heeft een mix van oud en nieuw, met een oude stoel maar moderne technieken en materialen. Voor basisschoolkinderen geldt een speciaal tarief en een afspraak maken is niet nodig, behalve als je je haar wilt laten verven. Figaro Kappers is lid van de ANKO en de klant staat centraal in de salon. Er is parkeergelegenheid aan de overkant en de salon heeft een bezoekerskaart beschikbaar. In de salon wordt er altijd koffie of thee aangeboden en er wordt de tijd genomen voor de klant. Het adres is Geesterweg 16 in Alkmaar en het telefoonnummer is 072 - 511 25 38.

Wil je weten wat Figaro Kappers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Figaro Kappers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Figaro Kappers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Figaro Kappers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Figaro Kappers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Figaro Kappers

Bezoekers bekeken ook