Fit4lady Alkmaar

Fit4lady Alkmaar is een Sportschool gelegen aan Europaboulevard 322 in Alkmaar.

Meer informatie over Fit4lady Alkmaar in Alkmaar

Fit4lady is een sportschool waar je in slechts 30 minuten een complete work-out kunt doen. Ze bieden zowel kracht- als cardiotraining aan. Je kunt zelf je starttijd kiezen, dus je bent niet afhankelijk van vaste lestijden. Daarnaast krijg je persoonlijke begeleiding, zowel tijdens de training als daarbuiten. Het concept van Fit4lady is super efficiënt en wordt gewaardeerd door hun 5.100 leden, die de sportschool beoordelen met een 9,3. Ze zijn ook al 6 keer gekozen tot beste fitnessclub van het jaar. Fit4lady heeft trouwe leden die gemiddeld 2 keer langer lid blijven dan bij andere sportscholen. De sfeer bij Fit4lady wordt als gemoedelijk en gezellig ervaren, mede dankzij de enthousiaste trainers en leuke muziek.

Wil je weten wat Fit4lady Alkmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fit4lady Alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fit4lady Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fit4lady Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Fit4lady Alkmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fit4lady Alkmaar

Bezoekers bekeken ook