FitmetDylan

FitmetDylan is een Bootcamp gelegen aan Havinghastraat 66B in Alkmaar.

Meer informatie over FitmetDylan in Alkmaar

FitmetDylan is een outdoor sportclub die in 2017 is opgericht met als doel om lekker buiten te sporten. Ze bieden een verscheidenheid aan trainingen, waaronder bootcamp, kickboksen en lessen met attributen. De trainingen worden gegeven door een groep trainers en vinden plaats op verschillende locaties. Verschillende mensen hebben positieve ervaringen gedeeld over FitmetDylan, waarbij ze aangeven dat ze fit zijn geworden, kilo's zijn afgevallen en zich fitter voelen. FitmetDylan biedt ook de mogelijkheid voor personal training en richt zich op het verliezen van vet. De tekst nodigt lezers uit om een gratis proefles bootcamp te volgen in Alkmaar, Heiloo of Schoorl.

Wil je weten wat FitmetDylan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FitmetDylan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FitmetDylan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FitmetDylan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar FitmetDylan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FitmetDylan

Bezoekers bekeken ook