Fixar, uw Mac hulp

Fixar, uw Mac hulp is een Computerondersteuning en -services gelegen aan Fnidsen 11 in Alkmaar.

Meer informatie over Fixar, uw Mac hulp in Alkmaar

Fixar is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het oplossen van problemen met Apple-systemen zoals Mac, iPad en iPhone. Ze bieden hulp bij verschillende problemen, waaronder het niet opstarten van de Mac, vastlopen van het systeem, trage prestaties, foutmeldingen, problemen met e-mail en internet, het aansluiten van Apple TV en het uitbreiden van het netwerk. Fixar heeft veel ervaring met Apple-systemen en biedt ook trainingen aan voor het gebruik van Mac en softwarepakketten. Daarnaast kunnen ze ook hardwarematige problemen oplossen of doorverwijzen naar betrouwbare partijen. Fixar is gevestigd in Alkmaar en biedt extra lage voorrijkosten voor de regio Alkmaar en omgeving.

Wil je weten wat Fixar, uw Mac hulp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fixar, uw Mac hulp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fixar, uw Mac hulp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fixar, uw Mac hulp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Fixar, uw Mac hulp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fixar, uw Mac hulp

Bezoekers bekeken ook