FLASH Badminton Alkmaar

FLASH Badminton Alkmaar is een Badmintonveld gelegen aan Arubastraat 6 in Alkmaar.

Meer informatie over FLASH Badminton Alkmaar in Alkmaar

Flash de Mare is een badmintonvereniging in Alkmaar die badminton aanbiedt voor zowel jong als oud. Het seizoen 2023-2024 begint op 6 en 7 september 2023. Nieuwe spelers kunnen drie keer proefdraaien voor € 0,00 voordat ze beslissen of ze lid willen worden. De vereniging is ontstaan in 1962 en is samengegaan met een andere badmintonclub in 2005. Ze bieden badminton aan op woensdagavond voor jong en oud en op donderdagochtend voor 55-plussers. Badminton is een sport die snelheid en wendbaarheid vereist en waarbij je op je eigen niveau kunt spelen. De contributie is betaalbaar en lager dan bij andere verenigingen in de regio. Na het spelen is er de mogelijkheid om gezellig na te praten in het sportcafé. De vereniging hecht veel waarde aan gelijke behandeling en heeft een verklaring ondertekend die dit onderstreept. De speeltijden en locaties zijn beschikbaar op de website en er is een inschrijfformulier te downloaden voor wie lid wil worden.

Wil je weten wat FLASH Badminton Alkmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FLASH Badminton Alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FLASH Badminton Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FLASH Badminton Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar FLASH Badminton Alkmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FLASH Badminton Alkmaar

Bezoekers bekeken ook