Flink - Alkmaar, Centrum

Flink - Alkmaar, Centrum is een Boodschappenbezorgdienst gelegen aan Laat 90 in Alkmaar.

Meer informatie over Flink - Alkmaar, Centrum in Alkmaar

Flink is een online boodschappenservice die alles direct bij je thuis bezorgt. Ze hebben een breed assortiment van meer dan 2200 producten, inclusief verse producten en huishoudelijke artikelen. Je kunt gemakkelijk bestellen via de app of de webshop, waardoor je tijd bespaart en stress vermijdt. Daarnaast bezorgen ze ook weekboodschappen en hebben ze zowel bekende merken als een lage prijs assortiment. Flink is actief in meer dan 100 steden en je kunt je aanmelden voor de wachtlijst als ze nog niet in jouw stad bezorgen. Ze bieden ook een baan aan als rider, met een goed uurloon, fooien, korting op boodschappen en een professionele outfit. Je kunt de Flink app downloaden om al je boodschappen snel en gemakkelijk bij je thuis te laten bezorgen.

Wil je weten wat Flink - Alkmaar, Centrum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Flink - Alkmaar, Centrum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Flink - Alkmaar, Centrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Flink - Alkmaar, Centrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Flink - Alkmaar, Centrum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Flink – Alkmaar, Centrum

Bezoekers bekeken ook