Fonduerestaurant 'de Fransman'

Fonduerestaurant 'de Fransman' is een Restaurant gelegen aan Mient 6 in Alkmaar.

Meer informatie over Fonduerestaurant 'de Fransman' in Alkmaar

Restaurant De Fransman is een fonduerestaurant gelegen aan de Mient in Alkmaar. Het restaurant biedt verschillende fondue specialiteiten aan, zoals de originele Alkmaarse kaasfondue, Thaise Fondue en de Japanse Fondue. Naast het eten van fondue is er ook een saladebar beschikbaar voor gasten. Het restaurant is geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen, tot wel 60 personen. Parkeren kan in parkeergarage de "Karperton" op de Dijk, op enkele minuten loopafstand van het restaurant. Voor groepen vanaf 15 personen is het mogelijk om op maandag en dinsdag te reserveren. De openingstijden van het restaurant zijn op woensdag, donderdag en zondag van 16:30 tot 21:00 uur, en op vrijdag en zaterdag tot 22:00 uur. Reserveren op maandag en dinsdag is mogelijk voor groepen vanaf 20 personen. Het contactgegevens van het restaurant zijn Mient 6, 1811 NC Alkmaar, telefoonnummer 072 - 512 57 00.

Wil je weten wat Fonduerestaurant 'de Fransman' verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fonduerestaurant 'de Fransman' of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fonduerestaurant 'de Fransman'? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fonduerestaurant 'de Fransman' het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Fonduerestaurant 'de Fransman' reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fonduerestaurant ‘de Fransman’

Bezoekers bekeken ook