Fortysix Sports schaatswinkel

Fortysix Sports schaatswinkel is een Sportwinkel gelegen aan Terborchlaan 301 in Alkmaar.

Meer informatie over Fortysix Sports schaatswinkel in Alkmaar

FortysixSports is een schaatsspecialist met het grootste assortiment in Noord-Holland. Ze bieden alles wat je nodig hebt voor bewegen en ijs. De winkel bevindt zich naast de ijsbaan en het team heeft gezamenlijk wel 100 jaar ervaring in de schaatswereld. In hun webshop kun je terecht voor alles wat je nodig hebt voor langebaan schaatsen, ijshockey, kunstschaatsen en skates & skeelers. Daarnaast hebben ze ook verschillende services zoals slijpen en reparatie, schaatsen huren en leasen, en thermo fitting. FortysixSports werkt samen met verschillende partners en biedt ook teamkleding aan. Het team bestaat uit specialisten met diverse achtergronden en ervaringen in de schaatssport. Ze staan klaar om je te helpen en hebben passie voor bewegen en ijs. Je kunt langskomen in de winkel of contact opnemen voor meer informatie of vragen.

Wil je weten wat Fortysix Sports schaatswinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fortysix Sports schaatswinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fortysix Sports schaatswinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fortysix Sports schaatswinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Fortysix Sports schaatswinkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fortysix Sports schaatswinkel

Bezoekers bekeken ook