GAMEDIA

GAMEDIA is een Softwarebedrijf gelegen aan Heul 3b in Alkmaar.

Meer informatie over GAMEDIA in Alkmaar

GAMEDIA is een bedrijf dat uitzonderlijke games ontwikkelt. Ze hebben gewerkt aan succesvolle titels voor mobiel, PC en consoles en zijn in staat om het gehele ontwikkelingsproces op zich te nemen. Daarnaast ontwikkelen ze ook tv-apps en hebben ze ervaring met grote tv-shows. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe technologieën en waren een van de eerste studio's die volledige toepassingen voor virtual reality ontwikkelden. GAMEDIA is opgericht door CEO Dittmar Tukker en bestaat uit een team van ervaren professionals. Ze hebben veel prijzen gewonnen en streven ernaar om klanten blij te maken. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en is bereikbaar via verschillende online kanalen.

Wil je weten wat GAMEDIA verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van GAMEDIA of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GAMEDIA? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GAMEDIA het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar GAMEDIA reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. GAMEDIA

Bezoekers bekeken ook