Ge-knipt door Jill en Naomi

Ge-knipt door Jill en Naomi is een Kapper gelegen aan Herenweg 52A in Oudorp.

Meer informatie over Ge-knipt door Jill en Naomi in Oudorp

De tekst gaat over een kapsalon genaamd "Kapsalon Ge-Knipt door Jill & Naomi" in Oudorp. De kapsalon is geopend op 2 juni 2015 en wordt gerund door Jill Koot en Naomi van Wonderen. Ze hebben elkaar leren kennen tijdens hun kappersopleiding in 2000 en hebben ruim 15 jaar samengewerkt in een andere salon. In mei 2015 besloten ze voor zichzelf te beginnen. De kapsalon staat bekend om de kwaliteit en service die zij bieden. Ze bieden betaalbare behandelingen aan en zijn te bereiken op het telefoonnummer 072-5120831. Daarnaast worden ook de prijzen van verschillende behandelingen vermeld, zoals knippen, stylen, kleuren en opsteken. De openingstijden van de salon worden ook vermeld.

Wil je weten wat Ge-knipt door Jill en Naomi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ge-knipt door Jill en Naomi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ge-knipt door Jill en Naomi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ge-knipt door Jill en Naomi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Ge-knipt door Jill en Naomi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ge-knipt door Jill en Naomi

Bezoekers bekeken ook