Genade Geloof Gemeenschap

Genade Geloof Gemeenschap is een Kerk gelegen aan GroeneLaantje 15 in Alkmaar.

Meer informatie over Genade Geloof Gemeenschap in Alkmaar

De tekst beschrijft de website Genade Geloof.nl en de gemeenschap in Alkmaar. De gemeenschap gelooft in de genade en goedheid van God en helpt elkaar om te groeien in het geloof. Er worden bijbelcursussen aangeboden en er zijn verschillende activiteiten zoals samenkomsten, bijbel fellowship en biddende moeders. De gemeenschap bevindt zich op het adres Groenelaantje 15 in Alkmaar. Op de website is ook een bijbels dagboek te downloaden.

Wil je weten wat Genade Geloof Gemeenschap verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Genade Geloof Gemeenschap of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Genade Geloof Gemeenschap? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Genade Geloof Gemeenschap het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Genade Geloof Gemeenschap reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Genade Geloof Gemeenschap

Bezoekers bekeken ook