Omgevingsvergunning aangevraagd: het plaatsen van hekwerk(en) op parkeerplaatsen en stoep tbv graafwerkzaamheden, Parkstraat 3, 1811 DK Alkmaar, aan het Kennemerpark thv Parkstraat 3, Alkmaar

DeAlkmaargids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Omgevingsvergunning aangevraagd: het plaatsen van hekwerk(en) op parkeerplaatsen en stoep tbv graafwerkzaamheden, Parkstraat 3, 1811 DK Alkmaar, aan het Kennemerpark thv Parkstraat 3, Alkmaar.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Aangevraagde aanvraag voor een omgevingsvergunningBurgemeester en wethouders van Alkmaar geven kennis dat zij de volgende aanvraag om een omgevingsvergunning hebben ontvangen:Parkstraat 3, 1811 DK Alkmaar, aan Kennemerpark thv Parkstraat 3; het plaatsen van hekwerk(en) op parkeerplaatsen en stoep tbv graafwerkzaamhedenDatum ontvangst: 23-04-2024Zaaknummer: 0000667656Aangevraagd aanvragen liggen niet ter inzage. Wilt u toch de aanvraag inzien? Dat kan alleen op verzoek. Uw verzoek kunt u doen Externe link: via onze website met vermelding van het zaaknummer en het adres van het dossier.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deAlkmaargids.nl op 07-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Alkmaar, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deAlkmaargids.nl
Redactie deAlkmaargids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Alkmaar
  2. gmb-2024-199234

Gerelateerde berichten