Ontwerpbesluit voor de inrichting van het openbare gebied en het herplaatsen van de monumentale schoorsteen aan Jaagpad te Alkmaar

DeAlkmaargids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpbesluit voor de inrichting van het openbare gebied en het herplaatsen van de monumentale schoorsteen aan Jaagpad te Alkmaar.

Meer informatie over deze bekendmaking:

1821 BJKennisgeving ontwerp-beschikking uitgebreide voorbereidingsprocedure Burgemeester en wethouders van Alkmaar maken bekend dat:1.zij aan de hand van de aanmeldnotitie bevestigen dat de milieugevolgen van de inrichting van het openbare gebied en het herplaatsen van de monumentale schoorsteen aan het Jaagpad in Alkmaar, zodanig beperkt zijn dat er geen milieueffectrapportage is vereist;2.zij voornemens zijn vergunning te verlenen voor:Jaagpad, 1821 BJ Alkmaar de inrichting van het openbare gebied en het herplaatsen van de monumentale schoorsteen.Zaaknummer: 0000577171Datum einde zienswijzentermijn: 3 juli 2024ZienswijzenHet ontwerpbesluit en de stukken die daarbij horen liggen gedurende zes weken ter inzage, van 23 mei 2024 t/m 3 juli 2024 en kunt u digitaal bekijken onder het kopje “Bekijk documenten” bij deze publicatie. Lukt het niet om de stukken digitaal te bekijken? Bel dan met 14 072 voor het maken van een afspraak om de stukken te bekijken op het Stadskantoor in Alkmaar. Een ieder kan gedurende de genoemde termijn mondeling of schriftelijk een zienswijze over de ontwerpbesluiten naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Alkmaar, Postbus 53, 1800 BC Alkmaar. Eventuele zienswijzen moeten voor 4 juli 2024 zijn ingediend.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deAlkmaargids.nl op 23-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Alkmaar, deel het met je vrienden!

Auteur

Foto van Redactie deAlkmaargids.nl
Redactie deAlkmaargids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Alkmaar
  2. gmb-2024-220380

Gerelateerde berichten