Melding ontvangen voor Afhandeling melding mba voor ‘Het bouwen van hekwerk. Het opslaan van goederen (stallen van wagens met ingezameld huisvuil in afwachting van verwerking elders’, Olivijnstraat 10 te Alkmaar

DeAlkmaargids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Melding ontvangen voor Afhandeling melding mba voor ‘Het bouwen van hekwerk. Het opslaan van goederen (stallen van wagens met ingezameld huisvuil in afwachting van verwerking elders’, Olivijnstraat 10 te Alkmaar.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De Omgevingsdienst Noord-Holland Noord (OD NHN) heeft op 28 juni 2024 namens gemeente Alkmaar een volledige melding ontvangen voor het project voor ‘Het bouwen van hekwerk. Het opslaan van goederen (stallen van wagens met ingezameld huisvuil in afwachting van verwerking elders.’De melding heeft het kenmerk OMG-034596/DMS467692. Het betreft een melding zoals bedoeld in de hoofdstukken 2 tot en met 5 van het Besluit activiteiten leefomgeving (Bal). Van deze melding wordt overeenkomstig artikel 10.20, eerste lid van het Omgevingsbesluit een kennisgeving gedaan.De melding gaat over de volgende activiteit(en):1.Opslaan van goederen (paragraaf 4.104 Bal)Meer informatieVoor meer informatie kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord via postbus@odnhn.nl of het telefoonnummer 088-102 13 00. Wij verzoeken u hierbij het zaaknummer (OMG-034596/DMS467692) te vermelden.

 

Onderwerp: Natuur en milieu | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deAlkmaargids.nl op 27-07-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Alkmaar, deel het met je vrienden!

Auteur

Foto van Redactie deAlkmaargids.nl
Redactie deAlkmaargids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Alkmaar
  2. gmb-2024-329269

Gerelateerde berichten