Grace Ministries Alkmaar

Grace Ministries Alkmaar is een Gebedshuis gelegen aan Drechterwaard 16 in Alkmaar.

Meer informatie over Grace Ministries Alkmaar in Alkmaar

De tekst gaat over Grace Ministries, een kerk in Sint Pancras. Ze hebben elke zondag een samenkomst om 10:00 uur op Kerkplein 1. Ze bieden verschillende activiteiten aan, zoals bijbelstudie, activiteiten voor kinderen en jongeren, vrouwenactiviteiten en een mannenontbijt. Op hun blog schrijven ze over onderwerpen die hen bezighouden, zoals geloof en heiligheid. Verder gaat de tekst over de nood die eindelijk hoog genoeg is opgelopen en hoe liefde de wet vervult. Het contactinformatie van Grace Ministries is ook vermeld.

Wil je weten wat Grace Ministries Alkmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grace Ministries Alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grace Ministries Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grace Ministries Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Grace Ministries Alkmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grace Ministries Alkmaar

Bezoekers bekeken ook