Granada Food and Wine

Granada Food and Wine is een Restaurant gelegen aan Kerkplein 5 in Alkmaar.

Meer informatie over Granada Food and Wine in Alkmaar

Granada Food and Wine is een Spaans tapasrestaurant gelegen aan het Kerkplein in Alkmaar. Het restaurant staat bekend om zijn verse, huisgemaakte producten en heerlijke wijnen. Gasten kunnen zowel binnen als op het mooie terras tegenover de Grote Kerk genieten van de warme en typisch Spaanse gastvrijheid. Alles bij Granada Food and Wine wordt in eigen huis bereid, van uitgebreide diners tot boterkoekjes bij de koffie. Het restaurant biedt kwalitatieve tapas en is beschikbaar voor gasten die langskomen voor een kop koffie, lunch of diner. Granada Food and Wine is elke dag geopend, behalve op maandag, en heeft openingstijden van 10.30 tot 23.00 uur.

Wil je weten wat Granada Food and Wine verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Granada Food and Wine of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Granada Food and Wine? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Granada Food and Wine het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Granada Food and Wine reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Granada Food and Wine

Bezoekers bekeken ook