Grand Café De Kleine Waarheid

Grand Café De Kleine Waarheid is een Restaurant gelegen aan Lombardsteeg 7 in Alkmaar.

Meer informatie over Grand Café De Kleine Waarheid in Alkmaar

Bij Grand Café De Kleine Waarheid in Alkmaar kun je genieten van heerlijke gerechten in een ongedwongen huiselijke sfeer. Het café is sinds 2008 een begrip in Alkmaar en staat bekend om de gezellige ambiance, vriendelijke bediening en eerlijke prijzen. Op de menukaart staan zowel klassieke gerechten zoals kalfslever met spek en ui, als trendy gerechten van nu. Daarnaast is het ook mogelijk om na te borrelen aan de gezellige bar. De website van het café maakt gebruik van cookies, waar meer informatie over te vinden is in de respectievelijke categorieën. De cookie-instellingen kunnen altijd aangepast worden via de link in de footer van de website.

Wil je weten wat Grand Café De Kleine Waarheid verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grand Café De Kleine Waarheid of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grand Café De Kleine Waarheid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grand Café De Kleine Waarheid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Grand Café De Kleine Waarheid reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grand Café De Kleine Waarheid

Bezoekers bekeken ook