Grand Café Klunder

Grand Café Klunder is een Restaurant gelegen aan Canadaplein 2 in Alkmaar.

Meer informatie over Grand Café Klunder in Alkmaar

Grand Café Klunder is een café-restaurant gelegen in het culturele centrum van Alkmaar. Ze zijn zeven dagen per week geopend voor ontbijt, lunch en diner, en bieden gratis WiFi aan voor gasten die willen werken. Daarnaast kan het café ook gebruikt worden voor vergaderingen, recepties en feesten. Het is tevens het theaterrestaurant van TAQA Theater De Vest, waar gasten voorafgaand aan een voorstelling kunnen genieten van een maaltijd. Tijdens de pauze wordt hun tafel opnieuw gereserveerd, zodat ze kunnen genieten van een pauzedrankje. Na de voorstelling kunnen gasten in het café nog napraten en wellicht artiesten tegenkomen. Het café verzorgt ook de horeca in de Grote Kerk Alkmaar.

Wil je weten wat Grand Café Klunder verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grand Café Klunder of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grand Café Klunder? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grand Café Klunder het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Grand Café Klunder reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grand Café Klunder

Bezoekers bekeken ook