Grandcafe Lio’s

Grandcafe Lio’s is een Restaurant gelegen aan Herenweg 209 in Alkmaar.

Meer informatie over Grandcafe Lio’s in Alkmaar

Grand Cafe Lio's is een restaurant dat bekend staat om zijn goede koffie, kwaliteitsgerechten en gastvrijheid. Het restaurant serveert heerlijke spareribs, smaakvolle visgerechten en andere mooie stukken vlees. Huisdieren zijn niet toegestaan in het restaurant. Daarnaast heeft Grand Cafe Lio's een Family Room waar groepen kunnen reserveren. Het restaurant heeft ook aansluitpunten voor het opladen van e-bikes. De chef-kok bereidt dagelijks heerlijke dagverse gerechten. Op woensdag is er een onbeperkt spareribs aanbieding. De openingstijden van het restaurant zijn van woensdag tot en met zondag van 16:00 tot 00:00 uur. Het contactgegevens van het restaurant zijn: Herenweg 209, 1822 AE Alkmaar, telefoonnummer 072 220 2885, e-mailadres info@grandcafelios.nl.

Wil je weten wat Grandcafe Lio’s verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grandcafe Lio’s of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grandcafe Lio’s? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grandcafe Lio’s het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Grandcafe Lio’s reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grandcafe Lio’s

Bezoekers bekeken ook