Green and Gorgeous- Duurzame Kapsalon

Green and Gorgeous- Duurzame Kapsalon is een Kapper gelegen aan Groot Nieuwland 6 in Alkmaar.

Meer informatie over Green and Gorgeous- Duurzame Kapsalon in Alkmaar

Green and Gorgeous is een duurzame kapsalon in Alkmaar, opgericht door Kimberley. Ze zijn gespecialiseerd in natuurlijke plantenkleuringen, hoofdhuidbehandelingen en haarproblemen. De salon werkt met duurzame en biologische producten en richt zich op recycling en zero waste. Ze scheiden al hun afval, inclusief haar, en hergebruiken dit voor verschillende doeleinden. Daarnaast bieden ze haar- en hoofdhuidverbeterende behandelingen aan, waarbij ze gebruik maken van producten met biodynamische ingrediënten. Klanten zijn lovend over de salon en prijzen de professionele en vriendelijke kapsters. Green and Gorgeous is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een duurzame kapsalon in Alkmaar.

Wil je weten wat Green and Gorgeous- Duurzame Kapsalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Green and Gorgeous- Duurzame Kapsalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Green and Gorgeous- Duurzame Kapsalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Green and Gorgeous- Duurzame Kapsalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Green and Gorgeous- Duurzame Kapsalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Green and Gorgeous- Duurzame Kapsalon

Bezoekers bekeken ook