GreenMillpc

GreenMillpc is een Computerwinkel gelegen aan Oosteinde 17A in Schermerhorn.

Meer informatie over GreenMillpc in Schermerhorn

GreenMillpc is een onderneming die zich onderscheidt op het gebied van duurzame technologie. Ze verminderen het stroomverbruik van computers door gebruik te maken van groene componenten en software aanpassingen. Daarnaast bieden ze ook personalisatiemogelijkheden voor laptops en printers. Ze repareren alles met een chip, behalve zakjes. GreenMillpc verkoopt ook diverse tweedehands laptops, computers, telefoons en andere producten. Ze hebben een fysieke winkel waar klanten pakketjes kunnen halen en brengen, en ze zijn een servicepunt voor verschillende pakketdiensten. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 13:00 tot 18:00, met een lunchpauze van 12:00 tot 13:00.

Wil je weten wat GreenMillpc verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van GreenMillpc of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GreenMillpc? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GreenMillpc het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar GreenMillpc reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. GreenMillpc

Bezoekers bekeken ook