Grieks Specialiteiten Restaurant Irodion

Grieks Specialiteiten Restaurant Irodion is een Grieks restaurant gelegen aan Waagplein 1 in Alkmaar.

Meer informatie over Grieks Specialiteiten Restaurant Irodion in Alkmaar

Irodion Alkmaar is een bekend Grieks restaurant in het historische en sfeervolle pand aan het Waagplein in Alkmaar. Het restaurant combineert de Alkmaarse historie met de Griekse keuken. In Griekenland is eten een belangrijk moment van de dag waar vrienden en familie samen zijn. Klanten waarderen de kwaliteit van het eten en de bediening met een dikke 10. Het personeel is vriendelijk en de service is goed. Het restaurant is een aanrader voor een avondje uit met collega's, vrienden, familie of een romantische avond met je partner. Contactgegevens: Waagplein 1-7, 1811 JP Alkmaar, Tel. 072 511 22 44, alkmaarirodion@gmail.com.

Wil je weten wat Grieks Specialiteiten Restaurant Irodion verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grieks Specialiteiten Restaurant Irodion of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grieks Specialiteiten Restaurant Irodion? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grieks Specialiteiten Restaurant Irodion het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Grieks Specialiteiten Restaurant Irodion reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grieks Specialiteiten Restaurant Irodion

Bezoekers bekeken ook