Groentehandel Kropsla

Groentehandel Kropsla is een Groenteboer gelegen aan Fnidsen 83 in Alkmaar.

Meer informatie over Groentehandel Kropsla in Alkmaar

Groentehandel KropSla is al 50 jaar een groentewinkel in de oude binnenstad van Alkmaar. Ze staan bekend om hun (biologische) groente en fruit, complete maaltijden, salades, soepen, sappen en smoothies. Je kunt ook online bestellen en de bestelling wordt gratis bezorgd in de regio Alkmaar. Voor bedrijven bieden ze een gezond alternatief voor de overwerkmaaltijd of bedrijfslunch. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 17.00 uur. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Groentehandel Kropsla verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Groentehandel Kropsla of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Groentehandel Kropsla? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Groentehandel Kropsla het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Groentehandel Kropsla reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Groentehandel Kropsla

Bezoekers bekeken ook