Gym Alkmaar

Gym Alkmaar is een Kickboksschool gelegen aan Kitmanstraat 2A in Alkmaar.

Meer informatie over Gym Alkmaar in Alkmaar

Gym Alkmaar is een sportschool in Alkmaar met een rijke historie. Op de website worden verschillende trainingen aangeboden, zoals kickboksen, afvallen, personal training en algemene fitheid. Bekende namen zoals Gago Drago, Kaas, Badr Hari en Melvin Manhoef hebben bij deze sportschool getraind. Gym Alkmaar biedt trainingen aan voor kinderen, beginners, recreanten en wedstrijdvechters. Daarnaast bieden zij ook voordelige personal training aan. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via de contactpagina of kan er meer worden gelezen op de pagina 'Over ons'. Gym Alkmaar hoopt u snel te verwelkomen!

Wil je weten wat Gym Alkmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gym Alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gym Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gym Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Gym Alkmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gym Alkmaar

Bezoekers bekeken ook