Gympies

Gympies is een Sportclub gelegen aan Beethovensingel 13 in Alkmaar.

Meer informatie over Gympies in Alkmaar

Gympies biedt ouder en kind gymlessen aan voor kinderen van 1,5 tot 5 jaar oud. Deze lessen vinden elke week plaats en bieden een variatie aan leuke activiteiten, waarbij kinderen worden aangemoedigd om te bewegen. Daarnaast is er ook een speciale race-editie van de gymlessen beschikbaar. Gympies is gevestigd op de Beethovensingel 131817 HJ Alkmaar en het postadres is Dr. Schaepmankde 301814 RB Alkmaar. Er is een online account beschikbaar waarop veilig betaald kan worden. Gympies behoudt alle rechten en voldoet aan het privacybeleid en de algemene voorwaarden.

Wil je weten wat Gympies verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gympies of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gympies? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gympies het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Gympies reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gympies

Bezoekers bekeken ook