Haar Atelier Alkmaar

Haar Atelier Alkmaar is een Kapper gelegen aan Voordam 10A in Alkmaar.

Meer informatie over Haar Atelier Alkmaar in Alkmaar

Het Haar Atelier in Alkmaar is gespecialiseerd in het kleuren van haar, zoals lived-in balayage, faceframing, highlights, blonde en brunettes. Ze bieden ook haircuts aan voor zowel mannen als vrouwen. De kapsalon werkt met natuurlijke producten van het merk Natulique, die vrij zijn van ammonia, parabenen, SLS en siliconen. Daarnaast zijn de producten vegan en cruelty-free. De kapper is gespecialiseerd in lang haar, balayages, highlights en krullen knippen. Ze werken alleen met duurzame en biologische topmerken om de impact op het milieu te minimaliseren. Je kunt online een afspraak boeken, contact opnemen of langs komen voor vrijblijvend advies. Het contactadres van Haar Atelier Alkmaar is Voordam 10A Alkmaar.

Wil je weten wat Haar Atelier Alkmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haar Atelier Alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haar Atelier Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haar Atelier Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Haar Atelier Alkmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haar Atelier Alkmaar

Bezoekers bekeken ook