Haar Etage

Haar Etage is een Kapper gelegen aan Herculesstraat 31 in Alkmaar.

Meer informatie over Haar Etage in Alkmaar

Haar Etage in Alkmaar is een lokale kapper die verschillende kapsels en looks aanbiedt. Ze hebben jarenlange ervaring en blijven zich ontwikkelen in de nieuwste trends en producten. Ze geven deskundig advies op basis van je haar, persoonlijkheid en wensen. Je kunt bij hen terecht voor het bijwerken of veranderen van je kapsel. Ze volgen regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste trends en technieken. Ze bieden verschillende behandelingen aan, waaronder styling, knippen, verven, extentions, keratinebehandelingen en kinderkapsels. Voor meer informatie kun je contact met hen opnemen of de prijslijst bekijken. Ze werken alleen op afspraak, maar hebben ook avondafspraken beschikbaar. De contactgegevens van Haar Etage staan vermeld op hun website.

Wil je weten wat Haar Etage verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haar Etage of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haar Etage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haar Etage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Haar Etage reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haar Etage

Bezoekers bekeken ook