Haar&Zo bij Carmen

Haar&Zo bij Carmen is een Kapper gelegen aan Vondelstraat 24 in Alkmaar.

Meer informatie over Haar&Zo bij Carmen in Alkmaar

Bij Haar & Zo bij Carmen in Alkmaar kun je snel en eenvoudig online een afspraak maken. Je kunt kiezen uit verschillende behandelingen en de beschikbaarheid van medewerkers bekijken. Bellen met de kapsalon is niet meer nodig, omdat je online je afspraak kunt maken. Ze bieden behandelingen voor hoofdhuidproblemen, hebben nieuwtjes in de salon en bieden diverse haarkleuringen aan. Daarnaast verzorgen ze ook bruidskapsels, make-up en nagels. Zowel mannen, vrouwen als kinderen kunnen terecht bij Haar & Zo. Ze knippen en kleuren het haar zonder PPD en met Etherische oliën. Er zijn ook recensies te lezen op Facebook. Je kunt online een afspraak inplannen of bellen naar 072 - 5110228 voor meer informatie.

Wil je weten wat Haar&Zo bij Carmen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haar&Zo bij Carmen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haar&Zo bij Carmen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haar&Zo bij Carmen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Haar&Zo bij Carmen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haar&Zo bij Carmen

Bezoekers bekeken ook