Hair C

Hair C is een Kapper gelegen aan Kanaalkade 16 B in Alkmaar.

Meer informatie over Hair C in Alkmaar

Hair Creative, voorheen bekend als salon B, is gevestigd in het centrum van Alkmaar. In deze salon staat de aandacht voor mooi en gezond haar centraal. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek worden jouw wensen uitgebreid besproken en wordt er een passend haarplan gemaakt. Naast het creëren van het gewenste kapsel, kun je ook genieten van een ontspannend moment in de rustgevende wasunit met ligstoelen. De stylisten van Hair Creative hebben passie voor hun werk en zijn gespecialiseerd in knippen en kleuren. Ze werken met speciale scharen die afgestemd worden op de kniptechniek die bij jouw haar past. Het adres van Hair Creative is Kanaalkade 16B in Alkmaar.

Wil je weten wat Hair C verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hair C of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hair C? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hair C het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Hair C reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hair C

Bezoekers bekeken ook